naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Waarom bestaat angst; maakt het wat uit waarom het gecreëerd werd? Laten we eens kijken waarom angst hier nu bestaat, want als je angst terugbrengt tot waar en hoe het werd gecreëerd, dan ontkracht je jezelf door je eigen uitgangspunt - je zegt: ik kan er niets aan doen, ik ben geprogrammeerd om te vrezen - wat alleen maar bevestigt dat je een robot bent.

Maar als je ernaar kijkt, hier en nu: waarom bestaat angst in deze wereld, nu op dit moment?
Om elkaar te beschermen tegen elkaar. Kijk maar eens, de meeste van de keren dat je angst gebruikt hebt in je leven, was omdat je bang was voor een ander mens. Je bent bang voor wat ze je met je kunnen doen. Je bent bang voor wat ze over je gaan zeggen. Je bent zelfs bang voor wat ze over je denken. Daarom verander je je gedrag naar gelang wie er om je heen is. Je verandert je gedrag naar gelang wat je hoort over mensen. Dat zijn allemaal plaatjes en beelden die geprojecteerd worden. En aan de hand daarvan ga jij een beeld en voorstelling creëeren en die projecteren. En die ga je dan leven.

Kijk naar al onze wetten hier in deze wereld - die zijn om ons te beschermen tegen elkaar. 
Ik bedoel, is de misdadiger niet één van ons? Kijk maar eens naar wanneer je het niet eens bent met het betalen van belastingen, vanuit het grondbeginsel dat het geldsysteem het leven als één en gelijk niet ondersteunt. Dus vanuit een morele basis omdat je leven, één en gelijk ondersteunt, wil je geen belasting betalen. De mensen maken daar een misdaad van en sturen je naar de gevangenis en je bent dus een crimineel omdat je Leven ondersteunt. En daar valt niet over te praten. Dus handelen de mensen die de wetten maken in het belang van Leven? NEE. Ze handelen in het belang van het systeem.

Maar we zien de samenhang niet tussen de acties en de redenatie erachter en we stellen het niet ter discussie.

Wat een interessant punt naar voren brengt:
Als we er niet aan twijfelen, worden we wat we toelaten: criminelen - want wij creëeren de misdaden.
Alleen criminelen creëeren misdaden toch? Je hoeft niet de crimineel te zijn om de misdaad te plegen. Je kunt een crimineel zijn doordat je de misdaad creëert - door wetten te maken en de wetten die criminelen creëert, te accepteren. Gelijk en één.

Kun je dat uitleggen aan God als je bij hem komt? Als hij je vraagt: waarom was je bang voor je medemens?

lees meer artikelen op Desteni Nederland

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments