naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

2 november 2007

Probeer het volgende te begrijpen. Jijzelf als essentie van wie je bent hebt geen slaap nodig en je slaapt ook niet. Hiervan zijn dimensionale wezens een voorbeeld. Heeft iemand zich ooit afgevraagd waarom mensen slapen en interdimensionale wezens niet?

Slapen is ook in mensen vanbinnen voorgeprogrammeerd als mindbewustzijnsysteem. Wanneer je slaapt regenereert en verjongt het mindbewustzijnsysteem zich als voorbereiding op de volgende dag, wanneer je weer actief participeert als mindbewustzijnsysteem in en als het verenigd bewustzijnsveld in deze wereld. Het mindbewustzijnsysteem dompelt zich onder in het onderbewustzijn en in het onbewuste gebied om geheugen, gedachten en voorgaande ervaringen op te zoeken en die in je bovenbewustzijn te installeren, zodat je overdag een nieuwe reeks gedachten en gedachtevormen tot je beschikking hebt, waarmee je je kunt bezighouden.

Dus de stadia van de slaap zijn de momenten waarop je je in jezelf onderdompelt, terwijl je mind je tijdens de diepe slaap onderdompelt en meeneemt naar het onderbewustzijn en nog verder naar het onbewuste gebied. De mind neemt jou op zijn tocht mee, omdat het zonder jou niet kan existeren. De mind kan op zijn reis door de stadia van het bewustzijn jou alleen meenemen om zichzelf tijdens je slaap te verjongen en te regenereren, zodat je in feite niet weet wat er werkelijk gebeurt. Dus slapen is een intern geautomatiseerd systeem om zichzelf als mindbewustzijnsysteem op gang te houden en om jou als mindbewustzijnsysteem op gang te houden.

meer lezen

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments