naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

9 juni 2009

Dit is Maag Enzymen ik doe een interview over 'De Evolutie van Reïncarnatie'.

Er heeft zich een 'situatie' ontwikkeld, door de tijd heen, waarin - als wezens overgaan, van de Stoffelijke Realiteit naar de Interdimensionale Realiteit - er zich een afscheiding manifesteerde, van die omvang dat degenen in het Interdimensionale Bestaan het Stoffelijke ‘vergaten’ - hetzij gedwongen of opzettelijk - en hun 'Hemelachtige' Bestaan binnen het Interdimensionale bestaan voortzetten, terwijl de Stoffelijkheid gewoon aan zijn lot werd overgelaten.
En diegenen die bestaan in en van het Stoffelijke - en dat is alles en iedereen – gaan verder met hun ervaringen van 'leven' alsof wat ze ervaren in zichzelf, in hun eigen persoonlijke wereld - alles is dat er bestaat. Eeuwen lang is het Interdimensionale bestaan afgescheiden geweest van het Stoffelijke bestaan.

Dat is nogal zorgwekkend omdat - wat is de ene ervaring die in alle wezens in deze wereld bestaat? Ze willen weg hier. Niemand die er een oplossing vond, een praktische oplossing die rekening houdt met Alle Leven Gelijk in deze Stoffelijke realiteit. Iedereen en alles wil alleen maar ontsnappen, wegwezen, een uitweg - naar de hemelachtige ervaring van het Interdimensionale bestaan.

Wat echter niet gerealiseerd werd is dat het Interdimensionale bestaan de gemanifesteerde illusie is - niet anders dan je mind. Terwijl de Stoffelijke realiteit Echt is. Eeuwen lang hebben we geprobeerd te ontsnappen, weg te gaan uit dat wat echt is, dat wat realiteit is, om een hemelachtige, gelukzalige ervaring vanuit een illusie voort te zetten, een droom... die niet echt is. Het is niet concreet, het is niet tastbaar en dit is bewezen: allen hier in deze Stoffelijke realiteit, in deze wereld, kunnen het Interdimensionale bestaan niet zien en velen geloven om die reden, dat het niet bestaat.

Het bestaat wel.
Als je sterft - word je de realiteit van de mind, de illusie die je geleefd hebt in deze wereld - gescheiden van het Stoffelijke.

Nu - dit proces dat we momenteel doorlopen, dat het hele bestaan toepast op zichzelf en ‘leeft’, is het tot stand brengen van de Hemel op Aarde. Waar het Interdimensionale bestaan en de Stoffelijke realiteit zich Gelijk en Een, Hier, zullen manifesteren.

Op dit moment is er geen afzonderlijke Interdimensionale realiteit meer (behalve voor degenen die gestorven zijn en geloven dat zij nog steeds dimensionaal zijn). Dit betekent dat er geen afgescheiden Interdimensionaal bestaan of realiteit, of hemel, meer is. Dit is al een tijdje zo, daar interdimensionale wezens in hun proces zijn van 'zichzelf naar de Aarde te brengen’ door samen te gaan met en in het Stoffelijke; om weer echt te worden, om weer Hier te zijn en niet langer te bestaan als slechts een illusie, een droom, een gedachte...

Dat is wat je wordt als je gestorven bent. Je krimpt in - in die mate dat je niet echt bent, je bent niet stoffelijk, je bent niet dat wat realiteit is, wat het Fysiek Gemanifeerde Bestaan is. De enige manier waarop er toegang tot het Stoffelijke, tot dat wat echt is, tot wat Hier is - is via reïncarnatie, geboren worden, waarbij een wezen zich integreert in het fysieke lichaam van een baby.

Maar, om ons allemaal te laten reïncarneren op die manier, via geboorte, om Hier te zijn in het Stoffelijke, alles, gelijk en één - zou biljoenen, triljoenen jaren duren. Daarom hebben we een andere weg nodig dan die we aan het bewandelen zijn, wat betreft het gelijk en één samengaan in en als het Stoffelijke. Nu zijn er wat, zoals ik in het begin van het interview al zei, toestanden geweest daarmee (het samengaan met het Stoffelijke één en gelijk), want - wat het Interdimensionale bestaan, wat de wezens die zijn overgegaan vanuit het Stoffelijke naar het interdimensionaal bestaan, ontgaan is, is: het praktisch toepassen, het praktisch zijn in het Stoffelijke. Want - begrijp dat er in het Interdimensionale bestaan geen ruimte en tijd bestaat. Alles is 'onmiddellijk', en... als je die Kwantum Expressie in die mate wordt dat je dan niet kunt functioneren in een stoffelijke, toepasbaar Ruimte-Tijd continuüm...

Ik ga verder in het volgende interview. Dank je.

lees Deel 2 op DesteniNL

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments