naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

24 oktober 2007

Dit is het Ontwerp van het Eenheid & Gelijkheidveld, dat spreekt over het veld van eenheid en gelijkheid van het Verenigd Bewustzijnsveld dat bestaat uit het collectieve onbewustzijn van de mensheid.
Wij, de interdimensionale wezens, hebben individueel uitgewijd over eenheid en gelijkheid in en als mensen, wanneer je in eenheid en gelijkheid staat met het hele bestaan zoals je bent.
Nu ga ik hier bespreken, wat eenheid en gelijkheid niet is.
De eenheid en gelijkheid die door de interdimensionale wezens wordt besproken, is eenheid en gelijkheid zoals je bent als leven. Dat is de ervaring van jezelf en kan niet worden aangetoond of uitgelegd en kan niet worden beschreven. Ik kan daarentegen wel uitleggen, wat eenheid en gelijkheid niet is.

De eenheid en gelijkheid van het Verenigd Bewustzijnsveld bestaat uit het volgende.
De eenheid bestaat uit de manifestatie van de universele mind, zoals de Universele Bewustzijnsconstructie het uitlegt in zijn interview. Je kunt daarvoor het video-interview bekijken van het Universele Bewustzijn.
Laten we eens kijken naar eenheid en gelijkheid tezamen als een overeenkomst van eenheid en gelijkheid in het bestaan van dit Verenigd Bewustzijnsveld. Eenheid en gelijkheid bestaat in dit bestaan in de vorm van relaties.
Kijk, de mind is een beperkt mechanisme, een voorgeprogrammeerd systeem. En de enige manier om van zichzelf een begrip te vormen, een interpretatie te maken, een poging te ondernemen om iets te bevatten van eenheid en gelijkheid, daarvoor heeft het zichzelf in de vorm van relaties gegoten.
Nu zijn er twee mensen die met elkaar een relatie zijn aangegaan. Die twee mensen zijn schijnbaar één en gelijk met elkaar. Je kent de uitdrukking "Ik ben op zoek naar mijn gelijke" en "Ik ben op zoek naar de ene ware met wie ik de rest van mijn leven kan slijten."
Dus wat betreft het mindbewustzijnsysteem in en als mensen, is dat zodanig ontworpen en geprogrammeerd, dat de mind niet kan bestaan zonder een of andere vorm van relatie. Of dat nu een God is buiten zichzelf, of de illusie van een God buiten zichzelf, of het nu een ander mens is, of een spirituele organisatie, of een New-Age stroming. Het kan ook een relatie met geld aangaan.

Mensen hebben altijd ergens een relatie met het een of ander.
Gezien vanuit die ene relatie die mensen hebben, want mensen hebben altijd met één ding de sterkste relatie - dat betreft het Verenigd Veld van de mindbewustzijnsystemen van de hele mensheid als eenheid en gelijkheid.
Ik ben alleen compleet, en heel, en vervuld, als ik een relatie heb met iets of iemand buiten mezelf. Want kijk, hoe is de menselijke mind gemaakt?
Incompleet, onvervuld, leeg, eenzaam er ontbreekt altijd iets. Om dat gat op te vullen, om die ervaring van een inherente aard te vervullen van hun mindbewustzijnsystemen, die mensen denken te zijn, vormen ze een relatie met iets anders. Alleen in een relatie ervaren ze een vorm van eenheid en gelijkheid met zichzelf.
Dus daaruit bestaat de mind van dit hele bestaan. Uit het feit, dat je alleen met een relatie met iets buiten jezelf zogenaamd vervuld bent.
Ik weet zeker, dat deze realisatie nog niet is doorgedrongen bij iemand in en van deze wereld, maar het is wel de manier waarop dit hele mindbewustzijnsysteem is gemaakt - dat dan het totale verenigd bewustzijnsveld aanlegt, waarin je deelneemt.
De enige manier waarop je in eenheid en gelijkheid kunt staan met je mind en het bewustzijnsveld in deze wereld is door een relatie te hebben met iets of iemand buiten jezelf.
Je kunt dus wel zeggen dat, wanneer je een relatie hebt met iets of iemand buiten jezelf in deze wereld, dat je in de val bent gelopen, dat je verslaafd bent - dan ben je er geweest, dan heb je het gehad.
Dan ben je de slaaf van de mind, van het verenigd bewustzijnsveld.
Dan zit je in het Huis van Bewaring van je eigen schepping.
Daar ontstaat het punt van eenheid en gelijkheid - in een relatie.

Dank je wel. Dit is het Veld van Eenheid en Gelijkheid. Veel plezier!

lees meer op DesteniNL

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments