naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

18 maart 2008

Het volgende punt: De heelheid van klank.

Wanneer je je lichaam verlaat en je jezelf ervaart in en als het interdimensionaal bestaan, zal je de heelheid van klank zijn als klank als jou, waar alles/overal hier is als jou.

Begrijp dat jij als klank in en als het interdimensionaal bestaan niet klank is van deze wereld, het is niet klank zoals het wordt begrepen en geïnterpreteerd door de mind, op geen enkele manier. De ervaring van jou, jij als de heelheid van klank in en als jou is waar alles en iedereen hier is als jou. Weerom, het is geen ervaring van een beweging, het is zijn, het is wie je bent, hier: Ik, heelheid van klank, mij, heelheid van klank – overal, iedereen, hier als mij, in mij. Dus begrijp dat jij als de heelheid van klank als klank in en als het interdimensionaal bestaan niet klank is zoals het wordt begrepen of wordt geïnterpreteerd in en als deze wereld, het is niet klank van beweging, het is niet klank van kleur, het is niet klank van vibraties, het is niet klank van frequenties.

Dus het eerste specifieke punt om in beschouwing te nemen met betrekking tot het toepassen van zelf-vergeving is ook klank. Alle interpretaties, definities, ervaringen, kennis, informatie van en over klank – daar stel ik voor zelf-vergeving op toe te passen om het hele misgeïnterpreteerde concept van klank van de mind geheel en compleet los te laten van in en als jou. Want, ik vermeldde in het vijfde interview dat wanneer je je menselijk fysieke lichaam verlaat en je in en als het interdimensionaal bestaan bent, dat wanneer je klank ziet of klank hoort, wanneer je klank ervaart, wanneer je frequentietrillingen ervaart, wat dan ook van klank, of zelfs kleur ziet of klank zoals begrepen in deze wereld – dan ben je niet in het interdimensionaal bestaan en heb je je lichaam niet verlaten. 

Er bestaat geen frequentie, geen vibratie, geen klank als in ‘iets dat je hoort’ in het interdimensionaal bestaan – helemaal niet. Dus als iets van dit alles met betrekking tot klank zoals verstaan en geïnterpreteerd en gedefinieerd door de mind in deze wereld wordt ervaren, dan ben je niet uit je lichaam. Er is absolute stilte, enkel zelf, hier als heelheid als klank, maar de klank waar ik over spreek als de heelheid van jou als jou, is niet de klank van deze wereld, het is wie je bent – en het heeft ook geen resonantie.

Dus letterlijk: alle interpretaties van klank van de mind zoals gedefinieerd in deze wereld door de ervaringen van mensen, op welke manier dan ook – dat is de mind, het is niet zelf, hier, waar alles en overal en iedereen hier is als jou in jou.

En dit hier waar overal hier is, zie je ook niet. Als je jezelf ziet, met andere woorden, als je het bestaan ziet, als je het universum ziet, als je de aarde ziet als een afbeelding/plaatsjesvorm in en als jou – dan is het niet echt, dan is het de mind. Je bent geen afbeelding, je bent de werkelijke manifestatie van en als allen en alles hier in en als jou. Overal is hier, overal is hier als de heelheid van klank als mij in mij.

Lees hier de complete Portaalserie

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments