naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Weet je wat er zo fascinerend is aan de manier waarop Het Witte Licht de dingen aanpakte?

Dat je je in één leven gewaar kon worden van wat er aan de hand was of dat je misschien zelfs begon te begrijpen dat niets echt is, je de toegestane en geaccepteerde controle en slavernij begon te beseffen. Dan ging je dood en Het Witte Licht verwijderde al je herinneringen.

Ja, het spijt me om je te moeten vertellen dat of je nou de meest indrukwekkende Gnosticus was, de meest boze Satanist of een persoon die zich zijn naam amper kon herinneren - allen werden compleet ontdaan van hun herinneringen en dan gerecycled in de dimensies en werden slechts een herinnering in de minds van de mensen, herinnerd in de geschiedenis.

Alleen de herinneringen die relevant waren voor je volgende ervaring hier op Aarde, mocht je houden - als schijnbare lessen die je had te leren. Jippee! Wat een complete verspilling van tijd als je bedenkt dat veel mensen hele levens verspilden met het najagen van kennis en nooit werkelijk werden wat ze begrepen, maar: ze voelden zich veilig, ze voelden zich alsof ze iets bereikt hadden, iets waar gemaakt hadden.
Het maakte eigenlijk niet uit wie je werd want Het Witte Licht was je altijd een stap voor. Op je doodsbed kon je de geheimen van de pyramiden wel doorgrond hebben (gewoon maar een simpel voorbeeld) maar Het Witte Licht voerde een fascinerend regiem dat bepaalde wie wat wanneer zou onthullen. Niets voordat en zeker niet zonder dat zij ervan wisten. Zo nu en dan liepen er mensen rond die welwillende woorden verspeiden over wie we werkelijk zijn en dat we 'voorbij' deze wereld zijn, maar op de een of andere manier had Het Witte Licht altijd wel een slim plan. Ze wisten precies hoe elke kennis te gebruiken om mensen nog meer tot slaaf te maken.

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments