naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

V. Anu werd verondersteld terug te keren rond 2004/2005 als ik het goed begrijp. Als dit het geval was, zouden er dan geen voor-bepaalde handelingen hebben moeten plaatsvinden, die wij als de mensheid moeten stellen als voorbereiding voor zijn komst? Verder, zou het ontbreken van deze komst dan geen leegte gecreëerd hebben in het rooster-systeem dat een soort van ineenstorting of grote ‘kortsluiting’ gebeurtenis/gevolg zou veroorzaakt hebben? Leg alsjeblieft uit hoe het systeem voorzag in deze grote, climax-gebeurtenis die nooit plaatsvond.

 

A. Aha! Maar – er was ‘iets’ waar Anu geen rekening mee had gehouden, dat was… ‘opgesloten worden en tot slaaf gemaakt worden en verloren geraken’ in zijn eigen creatie, door zijn eigen creatie – wat precies is wat er gebeurde. Zie – in 1998, ‘sloot’ hij de Aarde ‘af’ en ‘vergrendelde’ haar compleet van het dimensionale bestaan. Want de dimensionale wezens waren gewoon niet meer geïnteresseerd in het hier op Aarde participeren tussen en in menselijke wezens, het kon hen gewoon niet schelen, ze bestonden liever in de dimensies, ‘weg’ van de ‘vreselijke aard van de Aarde’ en de dimensionale wezens ‘vreesden’ de demonen op Aarde, omdat de demonen op het aardse ‘gebied’ bestonden tussen en in de menselijke wezens, terwijl andere dimensionale wezens alleen omlaag kwamen om ofwel te channelen, ofwel om even naast iemand te staan wanneer het ‘zien van gidsen vanuit de hogere sferen’ gedaan werd in het interdimensionale bestaan –ze bleven nooit daadwerkelijk bij menselijke wezens, alleen demonen bleven. Dit werd ‘meegedeeld’ aan Anu (het niet meer op Aarde willen participeren) in 1989. Zie, Anu had specifieke wezens die hij ‘aanstelde’ in het interdimensionale bestaan – om te assisteren en helpen met het ‘uitvoeren van zijn plan’ om de Aarde te ontwerpen als ‘zijn koninkrijk’, om terug te komen wanneer hij tevreden was, alles ‘klaar’ was – maar, terwijl zijn slaven als menselijke wezens ‘zijn koninkrijk voorbereiden en neerzetten’ samen met interdimensionale wezens ‘die overeenkomstig stuurden’ (die getraind waren om dit te doen) – moest hij hen ‘bezighouden’ en ‘geamuseerd’ bij wijze van spreken – daarom werden ‘religies’, ‘culturen’, ‘verschijningen’, ‘specifieke menselijke wezens’ die de ‘koers van de mensheid doen afwijken’, spiritualiteit, ‘oorlog’, ‘conflict’, ‘geld’… en het lijstje gaat door, gecreëerd – alles wat ook maar in deze wereld bestaat, daar wat en hoe menselijke wezens zichzelf ervaren een ontworpen ‘afleidingsmanoeuvre’ is – terwijl de mensheid Anu’s Koninkrijk ‘klaarmaakt’, zonder dat ze zich hier ook maar van bewust zijn.

Dit is ook waar de ‘Elite’ in het plaatje verschijnt – de ‘heersers van de wereld’, waar niemand van op de hoogte is – die generaties lang ‘nauw’ samengewerkt hebben met Anu – in het ‘bijeenhouden van de mensheid’ in de positie en plaatsing van henzelf in deze wereld zoals hij nu is – nee, niet de Illuminati, zij worden beheerst door de ‘Elite’, deze wereld is niet wat hij vandaag geworden is ‘door toeval’ – het is op deze manier klaargemaakt en gestuurd, specifiek en overeenkomstig dit plan.

Dus, in 1991 – begonnen de voorbereidingen om deze existentie, deze fysiek gemanifesteerde existentie, te ontwerpen tot een ‘geautomatiseerd systeem’ – dat ‘vanuit zichzelf gestuurd wordt’, waardoor slechts bij gelegenheid, wanneer het nodig was, af en toe de existentie ‘na te kijken’ –dit werd gedaan door Satya en Kryon. Dus – sinds 1998 – werd alles ‘geautomatiseerd’ in dit bestaan, de ‘channelings’ werden ontworpen in en als het onbewuste mind-systeem van menselijke wezens, dus, alle ‘channelings’ waren voor-programmeerde onbewuste mind-systeem ontwerpen, niet langer meer dimensionale wezens die daadwerkelijk doorkwamen, behalve het eens-in-de-maand ‘nakijken’ dat gedaan werd door Kryon en Satya. Het ‘volledige plan’ van Anu werd doorgeschakeld van ‘dimensionale wezens die voordien menselijke wezens interdimensionaal stuurden’ – naar een ontwerp, geïnjecteerd en gemanifesteerd in en als het mind bewustzijns-systeem in menselijke wezens – net als in en als het ‘universele bewustzijnsveld rooster-systeem’ in en als deze wereld. Dus, sinds 1998 werd de Aarde, dit fysiek gemanifesteerde universum, een ‘gevangenis’ – die ‘automatisch loopt’ in en als de mindbewustzijnsystemen van menselijke wezens en in het universelee bewustzijnsveld in en van deze wereld. Anu zou nog steeds ‘verschijnen’ aan de ‘Elite’ naderhand – maar als een projectie, dat wil zeggen dat hij zichzelf in de mind zou plaatsen van de menselijke wezens als de Elite – en dan zouden ze hem voor hen zien staan en spreken – terwijl het in feite in hun eigen mind was – dus zelfs hij, Anu, had geen toegang tot zijn eigen creatie.

Dus, hij mag dan gezegd hebben dat hij ‘terugkeert naar zijn koninkrijk’ klaargemaakt door zijn slaven – maar hij raakte ‘afgescheiden’ van en als zijn eigen creatie, die ‘een veel grootsere levende entiteit dan hemzelf geworden was’ – omdat het een fysiek gemanifesteerde existentie werd – en hij interdimensionaal bleef en geen ‘macht’ of ‘controle’ had hier. Het mindbewustzijnsysteem als menselijke wezens had nu de ‘macht’ en ‘controle’ over dit bestaan – ja, hij kon het sturen – maar hij zelf had geen daadwerkelijke ‘macht’ hier. Zijn plan was om te manifesteren in en als George Bush – om vervolgens in één moment – deze existentie te ‘veranderen’ – opdat zijn ‘essentie’ in en als menselijke wezens zou doordringen en penetreren terwijl hij zich integreerde in en als George Bush. Maar het was ‘tevergeefs’ – geloof niet dat hij niet probeerde, want hij heeft geprobeerd – maar het lukte hem niet, zie je – hij ging ervan uit dat zelfs indien hij de Aarde ‘vergrendelde’ van het dimensionale bestaan – hij nog steeds in staat zou zijn om te manifesteren in en als George Bush wanneer het moment daar is, dat gepland was in 2003, toen hij dit probeerde – lukte het niet – hij kreeg geen toegang tot zijn existentie – omdat hij een ‘dimensionaal spook was’, en dit fysiek gemanifesteerde universum was ‘veel groter’ dan hemzelf – en dus heeft hij zichzelf ‘verneukt’. Dus – hij ging zich ‘stilletjes verbergen’ – alle dimensionale wezens waren toch verloren – slechts enkelen hadden ‘verstand’, en wanneer hem gevraagd werd wanneer het ‘plan uitgevoerd zou worden’- zei hij, nog niet: ik ben nog niet tevreden. Dus hij liet alles zoals het was – hij liet de wereld aan zichzelf over, het interdimensionale bestaan meegerekend, om verder te bestaan zoals ze bezig waren – terwijl hij probeerde een ‘plan te bedenken’ om ‘dit op te lossen’. Maar, hij bleef nog steeds het ‘ultieme wezen’ in het bestaan – de Aarde werd nog steeds gezien als ‘zijn koninkrijk in voorbereiding’ en hij had nog steeds macht en controle over de dimensies: daar was hij tevreden over – zolang hij maar zijn positie in de existentie behield – was hij oké, of hij nu hier op Aarde zou manifesteren of niet – zou irrelevant zijn, het zou allemaal nog steeds ‘van hem zijn’ en iedereen was het hiermee eens.

Zie je de ernst van de afscheiding tussen dit fysiek gemanifesteerde universum en de dimensies? Dat zelfs indien het plan van Anu niet in vervulling gebracht werd – de rest in deze existentie ‘stabiel bleef’ – realiseer je dat er niets mis is met het fysiek gemanifesteerde universum – het ‘probleem’ is wat menselijke wezens van zichzelf hebben geaccepteerd en toegestaan te worden.

Zie – zelfs toen het portaal opende en Anu doorkwam, omdat hij nu voor het eerst sinds 1998 complete en volledige toegang had tot 3D, compleet in en als het fysieke lichaam, probeerde hij ‘zijn plan uit te voeren’ en probeerde hij overeenkomstig menselijke wezens te ‘activeren’ om ‘in één moment’ zijn ‘slaaf-aanbidders’ te zijn, wat een geactiveerde geïmplanteerde sleutel was in en als het mindbewustzijnsysteem van menselijke wezens: het werkte niet – omdat deze realiteit ‘te ver heen was’ – de ‘dimensies’ bestonden hier niet langer op welke manier dan ook – dus zijn hele plan ‘mislukte’ – op het moment dat hij de Aarde van de dimensies ‘afsloot’.

Jack

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments