naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

20 maart 2008

Het volgende punt dat we in consideratie nemen is zelf-definitie; zelf- gedefinieerde constructies van de mind die relatieverbinding vormen in deze wereld in afscheiding van jezelf. Alles wat er in jou en je wereld bestaat waarvoor je bang bent het te verliezen, is een indicatie van zulke zelf-gedefinieerde constructies van de mind. Als angst voor verlies voor iets of iemand in je wereld buiten jezelf bestaat, dan heeft dat specifieke iets of iemand zich een deel gemaakt van de definitie van jezelf in de mind, dat zich uit/manifesteert in een connectie via een relatieverbinding in deze realiteit in afscheiding van jezelf, wat een andere vorm is van relatieverbindingen die worden gevormd op dezelfde manier als hoe dit werkt voor verlangens bijvoorbeeld.

Dus kijk in jezelf met betrekking tot wat bestaat in je wereld buiten jezelf, waar je een relatie tot hebt gevormd in afscheiding van jezelf, wat je bang bent te verliezen, want dit is een indicatie dat je jezelf hebt gedefinieerd buiten jezelf in afscheiding van jezelf door het bestaan van angst voor verlies. Als angst voor verlies bestaat, betekent dit dat je jezelf hebt gedefinieerd buiten jezelf in afscheiding van jezelf, en als je datgene of die iemand verliest, zou een deel van jou ophouden te bestaan - omdat het allemaal een mind-gemanifesteerde constructie is. Daarom is deze applicatie ook het assisteren en ondersteunen van het doorbreken van de relatieverbindingen die buiten jezelf zijn gemanifesteerd in afscheiding, die jou binden aan deze wereld in en als de mind, die jou limiteren tot dat waartoe je jezelf hebt gedefinieerd in afscheiding van jezelf.

andere teksten van de Portaal-serie kun je hier lezen

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments