naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

18 maart 2008

Het volgende punt: de onmiddellijkheid van het verlaten van je menselijk fysieke lichaam – de contractie, centralisatie van jezelf waar letterlijk alles verdwijnt. Je ervaart jezelf als absolute duisternis, nietsheid, je wordt ijskoud – je bent koude/koudheid – en je beweegt jezelf letterlijk uit je lichaam. En die beweging van die ervaring is ook een zelf-ervaring waar je letterlijk naar buiten gaat/beweegt, je weet wel, de ervaring van je uitademing binnenin jezelf, zoals de ervaring van uitademen is, is de ervaring van jij die naar buiten gaat/beweegt en dan sta je in het interdimensionaal bestaan.

Als die ervaring niet absoluut is als jou hier, dan heb je je lichaam niet verlaten. Wanneer je enige prenten/afbeeldingen ziet, wanneer je enige kleur ziet, wanneer je iets van mutli-dimensionale lagen en facetten of iets anders dat kenmerkend prent/afbeelding-achtig is, op welke manier dan ook – dan is het de mind – het is niet echt, het is geen werkelijke zelf-ervaring van het bewegen uit je menselijk fysieke lichaam naar het interdimensionaal bestaan. Begrijp dat er in het interdimensionaal bestaan geen prenten/afbeeldingen zijn, op geen enkele manier – er is geen kleur en je ziet geen kleur – er zijn geen mutli-dimensionale lagen of facetten of iets dat daarop lijkt, op welke manier dan ook. Het interdimensionaal bestaan en de ervaring van zelf als zelf in het interdimensionaal bestaan is ZIJN, het IS jou. Met andere woorden, je zal geen prenten/afbeeldingen zien, je zult geen kleur zien, je zult niets zien. Wat ik bedoel met ‘je zult niets zien’ is dat het niet prent/afbeelding-achtig is, op geen enkele manier – het is wie je bent. Met andere woorden, alles is donker. Dus als je bijvoorbeeld iets ziet of zelfs ervaart... – of als je één van die ‘superieure’ ‘grootse’ ‘diepzinnige’ ‘magnifieke/prachtige’ ervaringen hebt van ‘hooooo...’, of iets gelijkaardigs – dat is de mind en je hebt je lichaam niet verlaten – je bent echter nog steeds in je lichaam en ervaart de mind’s geprojecteerde perceptie en interpretatie van éénheid, gelijkheid, het bestaan, enz. Dus als je enige prent/afbeelding ziet op welke manier dan ook, van wat dan ook, zelfs van het universum, van éénheid, van gelijkheid – als je een ervaring hebt van het universum, van éénheid, van gelijkheid – is het afscheiding, is het de mind.

Neem ook in beschouwing dat als je nog steeds hier in je lichaam bent – daarmee bedoel ik, als je je nog steeds gewaar bent van je menselijk fysieke lichaam, op welke manier dan ook – en in je menselijk fysieke lichaam zie je het universum, zie je het bestaan, ervaar je het bestaan, ervaar je éénheid, ervaar je gelijkheid terwijl je nog steeds hier bent – dat is de mind; dat is de interpretatie van de mind van de ervaring van jezelf.

Begrijp dat het de mind is als je niet ervaart dat je jezelf letterlijk samentrekt en jezelf centraliseert in je menselijk fysieke lichaam, en werkelijk ervaart hoe je jezelf doet wegsijpelen uit je fysieke lichaam – als, letterijk, jezelf eruitzuigt – en gaat en dat uitbewegen ervaart en die ijselijke koude ervaart en je letterlijk beweegt uit je menselijk fysiek lichaam – en je werkelijk ervaart hoe je beweegt uit je menselijk fysieke lichaam, uit, uit, uit... en dan ben je in het interdimensionaal bestaan en alles wat bestaat is ik, zelf. Er is geen beweging, er zijn geen reacties, je ervaart en voelt absolute nietsheid. En daar zal je een ander wezen zien bij jou, met andere woorden: een ander wezen zal je tegemoet komen ‘aan de andere kant’, als je het zo wil noemen. Als je dit alles niet ervaart – is de ervaring van het bewegen uit je menselijk fysieke lichaam niet echt – het is noodzakelijk dit specifieke punt te begrijpen.

Dus, nog een keer:

Als je hier bent in je menselijk fysieke lichaam en je ziet het bestaan, je ziet multi-dimensionale lagen, je ziet het universum, je hebt een opmerkelijke ervaring van beweging in jezelf met betrekking tot het bestaan of het universum of éénheid of gelijkheid, op welke manier dan ook – als er zelfs maar een fractie van beweging is in jou, terwijl je nog steeds hier bent – is het de mind.

De onmiddellijkheid van jij die uit je menselijk fysieke lichaam beweegt is letterlijk jij die ervaart hoe je uit je menselijk fysieke lichaam beweegt – als... jezelf wegtrekken, jezelf centraliseren in je menselijk fysieke lichaam, in het centrum – dus waar je jezelf ervaart, is letterlijk het centrum van je menselijk fysieke lichaam. Je gehele menselijk fysieke lichaam verdwijnt, je wordt ijselijke koude, je ervaart hoe je naar buiten beweegt als die ervaring van de uitademing – en je beweegt naar buiten en je staat in en als het interdimensionaal bestaan.

Als je enige kleur ziet, als je het bestaan ziet in de vorm van een prent/afbeelding, als je het universum ziet in de vom van een prent/afbeelding, als je dimensionale lagen ziet in de vorm van een prent/afbeelding, als je facetten en lijnen en bewegingen en kleuren en patronen en ontwerpen ziet– wat dan ook dat prent/afbeelding-achtig is, echt, op welke manier dan ook – dan ben je niet uit je menselijk fysieke lichaam, maar nog steeds in en als een mind-projectie. Het is echt als je nietsheid ziet, wanneer je niets ervaart – je bent absolute helderheid, constant, er is absoluut geen beweging in jou en jij bent hier – ik ben hier, overal is hier als mij, zijn IS als wie ik ben, absoluut – en je ziet een ander wezen voor je, maar zelfs geen prent/afbeelding. Als je een prent/afbeelding ziet van een ander wezen voor je: ook de mind, niet echt. Oké, nog een specifiek punt te behandelen.

Lees hier de complete Portaalserie

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments